Siirry pääsisältöön

Tervehdys blogimaailmaan!Taas on tullut lomailtua bloggailusta. Siitä on tullut melkein enemmän normaali tila ;D Lukemisen kanssa on myös ollut vähän vaihtelevaa tuulta. Kuva kertoo, mitä teoksia olen aloittanut lukemaan, mutta lukeminen on jäänyt toistaiseksi alkuvaiheeseen. 

Viimeisin kuukausi on mennyt paikallislehden ja maakuntalehden toimittajan työtä opetellessa, eli näppäimet ovat kyllä sauhunneet päivittäin. Siinä onkin yksi syy, miksi kotona sormet eivät ole enää janonneet koneelle ja blogimaailma on jäänyt vähälle huomiolle. Työ on ollut antoisaa, mutta voimia vievää ja toiveikkaana ajattelen, että tässä voisin alkaa pikku hiljaa olemaan kärryillä kaikesta keskeisimmästä, jotta arki rutinoituisi. Tämä ei tosin ole ensimmäinen kerta, kun tällaista toivon. Yhä päivittäin hämmästelen, miten paljon olen taas oppinut. Esimerkiksi tänään pääsin tapaamaan muita konsernin kesätoimittajia eri puolilta maakuntaa ja lisäksi vierailimme painotalossa. Siinä taas oma ymmärrys lisääntyi.

Kirjoja on tullut kannettua kotiin pinoittain, mutta kuten kesä on antanut odottaa itseään, ovat minun pinonikin pysyneet taka-alalla. Äsken siivosin yöpöytää sen verran viikon varrella kasaantuneista lehdistä että sain aseteltua iltalukemiseni lähelle. Tänään voisi taas tarttua opuksiin. Viikonlopulle on niin ikään luvassa mukavia kirjallisia hetkiä, kun Kuopio ottaa jälleen kirjabloggaajat vastaan. Tällä kertaa tapahtuma on minulle kesälomareissu, koska muutin Kuopiosta pois pääsiäisenä. 

Voipuneena mutta tarmokkaana päätän tervehdykseni lyhyeen ja toivotan kaikille tunnelmallisia kesäkuun päiviä! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Novellimaraton 17.-18.12.2016

Laimea Stoner, leiskuva Lempi ja muuta kuunneltua

Pasi Lampela: Kirottujen ilot